Audicija za nove glumce

Dramski studio Gimnazije organizuje audiciju za prijem novih članova u četvrtak 7. septembra u 13 časova u bioskopu „Toplica“. Ovoga puta poziv je, kako kažu u ovom studiju, upućen svim srednjoškolcima, koji jednostavno vole glumu i scenski nastup, kroz koji će svakako moći da iskažu svoje talente.  Za učešće na audiciji svi zaineresovani treba da pripreme jedan monolog i jednu recitaciju. Poželjno je i da se zbog prijavljivanja na spisak svi zainteresovani kandidati pojave nešto ranije pre početka same audicije.

gimnazijalac%20audicija

Stariji članovi ovog veoma uspešnog  pozorišnog ansambla pozivaju svoje drugare da se prijave na audiciju i poručuju im da će svoj talenat i kreativnost na najbolji način pokazati baš na sceni. Pored mogućnosti da se kroz glumu iskaže ljubav, bunt, tuga i sreća, tu su i putovanja,  sa kojih glumci ovog Dramskog studija  gotovo uvek donesu nagrade. Reč je naravno o takmičenjima gimnazijskih studija.

 Poznati po talentu i predanosti ovi juniori glume našeg grada osvojili su mnogobrojne nagrade. Ove godine su na Pozorišnim susretima učenika gimnazija u Kragujevcu svojim dramskim umećem osvojili pet nagrada. Predstava „Bog“, po tekstu Vudija Alena, osvojila je treće mesto za predstavu u celini, a prvo prema oceni publike. Nagradu za žensku epizodnu ulogu dobila je Marija Milovanović, a za mušku epizodnu i učeničku režiju Milutin Milošević.

 

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

 
Loading...
Loading...
Bez uvrede!
Bez cenzure!
Najbrže vesti iz Prokuplja
0654343646
 
 

Vreme

Pretežno oblačno

-1°C

Prokuplje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 84%

Vetar: 6.44 km/h

  • 21 Nov 2017

    Pretežno oblačno 7°C -1°C

  • 22 Nov 2017

    Delimično oblačno 11°C 1°C

FOTO

Top
Our website is protected by DMC Firewall!