Promocija preduzetništva i internet mogućnosti

U prostorijama Biznis inkubator centra ( BIC) u Prokuplju počela je realizacija projekta pod nazivom “Promocija preduzetništva i internet mogućnosti”. Ovaj projekat BIC realizuje zajedno sa Razvojnom agencijom Srbije.

- Interesovanje kanditata za obuku iz sve četiri opštine Topličkog upravnog okruga bilo je izuzeno veliko. Od prijavljenih 100 kandidata odabrano je 26 koji će do sredine oktobra prisustvovati predavanjima za sticanje znanja i veština iz oblasti privatnog preduzetništva i internet marketinga, izjavio je menadžer projekta Miloje Arsović i dodao da ukupna vrednost projekta iznosi 2.324.000 dinara.

biznis%20inkubator%20centar2

 

Prema njegovim rečima polovinu sredstava obezbedila je Razvojna agencija Srbije, a polovinu iz sopstvenih izvora BIC.

Arsović je naglasio da će četiri najbolja kandidata dobiti mogućnost besplatne registracije firme i korišćenje prostorija za rad u BIC na godinu dana.

Predavač Bojan Bojović iz niške agencije “Eduka plus” naglašava da je jedan od strateških ciljeva projekta jačanje preduzetničkih kapaciteta i unapređenje kvaliteta budućih preduzetnika.

- Tokom same obuke govoriće se o osnivanju preduzetničkih firmi, izradi biznis planova, izvorima finansiranja, porezima i poreskim prijavama, plasiranju proizvoda i usluga preko interneta, digitalnom marketingu i drugim temama, rekao je Bojović dodavši da će obuka trajati 40 sati. 

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

 
Loading...
Loading...
Bez uvrede!
Bez cenzure!
Najbrže vesti iz Prokuplja
0654343646
 
 

Vreme

Pretežno oblačno

3°C

Prokuplje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 82%

Vetar: 11.27 km/h

  • 24 Nov 2017

    Pretežno oblačno 13°C 0°C

  • 25 Nov 2017

    Delimično oblačno 10°C 0°C

FOTO

Top
DMC Firewall is a Joomla Security extension!